Проекто-дневният ред  на 46-ото заседание на Общински съвет – Ловеч,

...
Проекто-дневният ред  на 46-ото заседание на Общински съвет – Ловеч,
Коментари Харесай

Проекто-дневният ред на 46-ото заседание на Общински съвет в Ловеч е от 23 точки

Проекто-дневният ред  на 46-ото съвещание на Общински съвет – Ловеч, което е планувано за 27 октомври /четвъртък/ 2022 година, към този момент съдържа 23 точки.

Заседанието ще стартира от 10,00 ч. в заседателната зала на Община Ловеч.

Сесията се привиква от ръководителя Петър Цолов на съображение член 25, т. 1 от Закона за локалното самоуправление и локалната администрация.

Сред по-важните точки са:

Актуализация на План за интегрирано развиване на Община Ловеч (ПИРО) 2021-2027 година

Приемане на Наредба за изменение на Наредба за създаване на детайлите на техническата инфраструктура и гаранциите при строителството им на територията на Община Ловеч.

Приемане на Програма за ръководство на отпадъците на Община Ловеч 2021-2028 година.

Кандидатстване с планово предложение „ Грижа в дома в община Ловеч “ по Процедура посредством непосредствено даване на БФП BG05SFPR002-2.001 „ Грижа в дома “ в границите на Приоритет 2 „ Социално включване и равни благоприятни условия “ по Програма „ Развитие на човешките запаси “ 2021-2027 година

Откриване на произвеждане по издаване на общ административен акт за именуване на площада пред Художествената изложба „ Проф. Теофан Сокеров “ с името на Свещеноиконом Кръстю Никифоров.

Откриване на произвеждане по издаване на общ административен акт за именуване на площада пред Художествената изложба „ Проф. Теофан Сокеров “ с името „ Привременното държавно управление в България – I отд. от Б.Р.Ц.К. “.

Молба от Димитър Магеранов, ръководител на Спортен Карате клуб – Ловеч, по отношение на финансово подкрепяне на играч за присъединяване в Европейско състезание през месец ноември 2022 година в гр. София.

Даване на единодушие за основаване на безплатен неопределен сервитут – право на пробутване на отклонения от общи мрежи и уреди на техническата инфраструктура – тръбопровод и напоителен канал за теренното обезпечаване реконструкцията на инженерни мрежи, изместени при създаване на Автомагистрала „ Хемус “.

В началото на сесията е питането на Иван Николов – общински консултант, по отношение на информация за въведените контракти като поети задължения по доклад на бюджета за 2021 година и планирано плануваните за 2023-2024 г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР